Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Γεια σας κορίτσια μου!Καλό φθινόπωρο να έχουμε με υγεία πάνω από όλα! Σήμερα επιστρέφω με τα αγαπημένα μου προϊόντα για τους  3 τελευταίους μήνες. Είναι κάπως καθυστερημένα αλλά δεν πειράζει!!Μπορεί να μην χρησιμοποιήσα πολλά λόγω καταστάσεων αλλά ξεχώρισα αρκετά. Ας ξεκινήσουμε με τα προϊόντα μαλλιών.

ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ
1.Batiste dry shampoo Floral and flirty blush - Τιμή: 5 ευρώ -Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Είναι ένα από τα πιο γνωστά ξηρά σαμπουάν, το  οποίο βοηθά στη λιπαρότητα των μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, αν είναι άλουστα τα μαλλάκια σας, βάζετε στη ρίζα κάνετε λίγο μασάζ και έτοιμα! Είναι γρήγορο και ιδανικό αν βιάζεσαι!!


ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
1.Αποσμητικό DOVE Go fresh cucumber - Τιμή: 3 ευρώ περίπου- Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Ένα πολύ καλό αποσμητικό, με υπέροχο άρωμα αγγουριού, το οποίο βγάζει φρεσκάδα. Λόγω της ενυδατικής που περιέχει είναι κατάλληλο και ιδανικό -κατά την άποψη μου- για μετά το ξύρισμα. Η διάρκεια του πολύ καλή. Το συνιστώ.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
1.Bioderma Photoderm 50+ - Τιμή: 8 ευρώ - Μπορείτε να την βρείτε εδώ
Μια αγαπημένη αντηλιακή, την ανακάλυψα φέτος και δεν σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ. Το ιδανικό για μένα είναι πως δεν βγάζει καθόλου μα καθόλου λιπαρότητα. Είναι αρκετά παχύρρευστη και ακόμα και με την πολλή ζέστη δεν ένιωθα να τρέχει στο πρόσωπό μου. Να την δοκιμάσετε!!

2.Coconut oil Λάδι καρύδας - Τιμή: 6 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Λάδι καρύδας, ένα πολυχρηστικό προϊόν. Οι χρήσεις του πολλαπλές, εγώ το διάστημα αυτό το χρησιμοποιώ ως κρέμα ματιών το βράδυ και είναι καταπληκτικό. Ιδανικό για τους μαύρους κύκλους αλλά ενυδατώνει και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δοκιμάστε και πείτε μου τη γνώμη σας.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

1.W7 Porefection - Τιμή: 7 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Ένα καταπληκτικό primer , το οποίο καλύπτει τους πόρους και προετοιμάζει το δέρμα για το make up. Παρατήρησα και έκανε καλή δουλειά στο δικό μου πρόσωπο ακόμα και αν το χρησιμοποιούσα μόνο του και έβαζα από πάνω μόνο μια πούδρα.Πολύ καλό, αξίζει τα χρήματά του.

2.Korres Professional volume black mascara - Τιμή:12 ευρώ - Μπορείτε να τη βρείτε εδώ
Την χρησιμοποιώ ανελλιπώς, δίνει απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις κολλάει. Σημαντικό είναι πως διαρκεί για 10 ώρες τουλάχιστον χωρίς να αφήσει υπολείμματα κάτω από τα μάτια. Μου αρέσει πάρα πολύ και ήδη τελειώνω τη 2η συσκευασία!!!!

3. Κραγιόν Tom Ford Matte no 06 Flame - Τιμή:35 ευρώ (με έκπτωση) - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Ένα φλογερό, καλοκαιρινό κόκκινο με ματ υφή. Δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη, η διάρκεια του απίστευτη!! Μπορεί να μείνει στη θέση του για 12 ώρες! Βέβαια είναι πολύ ακριβό για κραγιόν, αλλά είναι υπέροχο!!

4.Βερνίκι Essie no 420 coconut cove - Τιμή:8,75 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Είναι ένα υπέροχο άσπρο χρώμα με μπεζ υποτόνους, πραγματικά το λάτρεψα και το φορούσα συνεχώς. Η διάρκεια του απίστευτη, όπως όλα τα βερνίκια essie, απλώνεται ομοιόμορφα ,χωρίς να κάνει νερά και γραμμές.Να το δοκιμάσετε , γιατί είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε!!


Αυτά λοιπό είναι τα προιόμντα που ξεχώρισα και πραγματικά χρησιμοποιήσα συνεχώς. Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και τι ξεχωρίσατε εσείς, ώστε να μου δώστε ιδέες!!!Εμείς θα τα πούμε στην ε΄ποιμενη ιστορία ομορφιάς!!Πολλά φιλιά!

Tina...
🎀 

3 σχόλια:

  1. Απολαύστε τα αγαπημένα προϊόντα των τελευταίων μηνών! Εσείς ποιο ξεχωρίσατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρησιμοποιώ αυτό το αποσμητικό τώρα τελευταία και είναι πολύ καλό! Θέλω να δοκιμάσω τα batiste κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα δοκιμάσεις τα batiste,αξιζει και σε βγαζουν πραγματικά από τη δύσκολη θέση!☺☺☺😚😚

    ΑπάντησηΔιαγραφή